Observator Transilvan
Brasov

Incendiu la o cisterna de benzina

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, la un vagon cisternă încărcat cu 56 de tone de benzină al unei garnituri formate dintr-un total de 22 de vagoane, traficul feroviar între Buşteni şi Azuga fiind blocat, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost anunțat la 4.43. La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă. Vagonul cisternă afectat este încărcat cu 56 tone de benzină. Acesta a fost decuplat de restul garniturii care are în total 22 vagoane (18 vagoane cu motorină şi 4 vagoane cu benzină), la faţa locului fiind aşteptată o drezină pentru scoaterea liniei de sub tensiune. 

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

ISU Prahova intervine cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, iar în sprijin acţionează şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Breaza. 

Traficul feroviar între Buşteni şi Azuga a fost blocat, iar linia a fost decuplată de la curentul electric, precizează ISU Prahova. Garnitura carre transporta combustibil se îndrepta spre gara Dârste din Brașov. 

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Cand reincepe scoala ?

observator

Orice școală poate trece în on-line dacă există solicitare de la conducerea acesteia

observator

Sura făcută scrum. A ars ca o torța

observator