Observator Transilvan
Maramures Satu mare

Traficanti de tigari, incatusati (Foto)

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au organizat o acțiune pentru combaterea contrabandei cu țigarete.

Astfel, au oprite două autoturisme, despre care existau suspiciuni că sunt folosite pentru efectuarea de activități de contrabandă cu țigarete. Unul dintre autoturisme a fost oprit în județul Maramureș, cu sprijinul polițiștilor de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În urma controlului efectuat, polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, un bărbat, de 27 de ani, cetățean ucrainean, care ar fi transportat în autoturism 228.560 de țigarete, cu timbre fiscale cu inscripția „For Duty Free Only”, de proveniență Ucraina.

Al doilea autoturism a fost oprit în municipiul Satu Mare, cu sprijinul polițiștilor rutieri din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare.

Conducătorul auto, de 21 de ani, cetățean ucrainean, ar fi transportat 280.000 de țigarete, cu timbre fiscale cu inscripția „For Duty Free Only”, de proveniență Ucraina.

Cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Related posts

Satu Mare: Nici o persoana nu se mai afla în carantina !

observator

Faptele bune fac diferența

observator

Tânăra prinsa pentru furt

observator