Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Spital premiat la Gala Elitelor

Spitalul Județean de Urgență Bistrița a obținut premiul pentru ”Management și Dezvoltare Medicală” la Gala Elitelor Medicale, eveniment aflat la cea de-a V-a ediție, anunță președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, pe Facebook.

Gala a avut loc joi seara la Baia Mare, fiind organizată de Ziar Medical, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În cadrul galei au fost acordate și alte premii cum ar fi: Premiul pentru excelență în medicină; Premiul pentru Performanță și inovație în domeniul medical; Premiul pentru educație și cercetare în domeniul medical; Premiul pentru întreaga activitate medicală; Premiul pentru profesionalism în asistență medicală; Premiul pentru cea mai bună echipă de urgență; Premil pentru Cea mai bună echipă/secție spitalicească; Premiul pentru cel mai bun medic de familie și Premiul pentru cea mai dinamică societate medicală.

Ziar Medical este o publicație din Cluj-Napoca care se recomandă drept: ”un proiect editorial care a luat naștere din dorința de a aduce informația mai aproape de pacient și de persoanele sănătoase, prin reportaje, interviuri, știri, articole medicale și legislație medicală”.

 

Related posts

OMS recomandă purtatul măștii și distanțarea socială la petrecerile de Crăciun și de Revelion

observator

Descinderi la un hotel din Bistrita. Patronul reținut într-un caz de prostitutie

observator

Probleme mari în agricultura si zootehnie. Solicitarile fermierilor

observator