Observator Transilvan
Life Satu mare

Aplauze si lacrimi la spectacolul de la Carei

Trupa de teatru M.E.E.M. din cadrul Centrului Cultural al Municipiului Carei a prezentat vineri, 16 iulie 2021, de la ora 18.00, la Teatrul Municipal Carei, premiera spectacolului de teatru „Livada de vișini, de A.P. Cehov.

Spectacolul a adus în prim plan două generații, care glisează mai mult una pe lângă cealaltă, fără a avea vreo confruntare directă. Am putut asista și la tranziția de la un sistem de valori la altul, într-o lume marcată de mari schimbări. Și în prezent suntem martorii unor schimbări majore în întreaga lume, schimbări care ne marchează zi de zi. Cu toate că piesa a fost scrisă cu mai bine de 100 de ani în urmă, o serie din problematicile atinse de Cehov sunt la fel de actuale.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În ciuda faptului că interpretarea unor astfel de caractere cu frământări profunde a fost o sarcină foarte solicitantă, tinerii artiști careieni au reușit prin energie și atitudine să transmită o puternică emoție spectatorilor.

Au dat viață personajelor: Bene Giulia, Bumb Alexandru, Ciontoș Martina, Dallos Teodora, Gorgan Iasmina, Pașca Medeea, Ștefănuți Adrian.

https://www.amsieu.ro

Related posts

A facut stop cardiac ! S-a solicitat elicopterul !

observator

Misiuni și recomandări specifice Sărbătorilor Pascale

observator

Copil lovit de o masina. A trecut în fuga strada

observator