Observator Transilvan
Salaj

Cadavru gasit pe un camp

Un bărbat de 73 de ani, din comuna Plopiș, a fost găsit în cursul zilei de ieri fără viață pe un teren agrigol. Victima ar fi efectuat lucrări de igienizare a unei parcele de teren, situată în extravilanul localității Iaz, aprinzând paiele de pe aceasta.

Potrivit IPJ Sălaj, la data de 26 iulie a.c., în jurul orei 23:36, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Nușfalău au fost sesizați, de către un bărbat, din comuna Plopiș, cu privire la faptul că nu îl găsește pe un consătean de-al său, care a mers la câmp cu tractorul.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Polițiștii ajunși la fața locului au efectuat căutări în zonă, iar la aproximativ 400 de metri față de locul unde a fost găsit tractorul bărbatului, acesta a fost văzut căzut cu fața la pământ.

Bărbatul nu prezenta semne vitale și după efectuarea cercetării la fața locului, cadavrul a fost transportat la medicina legală, în vederea efectuării necropsiei.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul, de 73 de ani, din comuna Plopiș, în cursul zilei, ar fi efectuat lucrări de igienizare a unei parcele de teren, situată în extravilanul localității Iaz, aprinzând paiele de pe aceasta.

Cadavrul nu prezenta urme de violență, iar polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea stabilirii, cu exactitate, a cauzei și condițiilor în care a survenit decesul.

 

https://www.amsieu.ro

Related posts

BOR: Lingurita folosită la impartasanie nu este sursa de infecție

observator

Ministrul Educatiei: Scolile sunt pregătite pentru redeschidere

observator

Mai mulți indivizi periculoși, căutați de polițiști

observator