Observator Transilvan
Bihor

S-a curentat pe stalp

Un bărbat a fost curentat astăzi, 30 iulie, pe un stâlp din localitatea bihoreana Cheriu, titreaza jurnalistii de la www.ebihoreanul.ro. Pompierii l-au coborât pe bărbatul de 35 de ani de pe stâlp, acesta aflându-se în stare de inconştienţă.

În jurul orei 15.05, ISU a fost anunţat cu privire la faptul că o persoană aflată pe un stâlp de electricitate în localitatea Cheriu s-a electrocutat, aceasta aflându-se în stare de inconştienţă. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea. Pompierii militari au acţionat cu autoscara şi l-au dat jos de pe stâlp, predându-l echipajului medical, care i-a acordat îngrijirile care se impuneau şi l-a transportat la UPU”, a precizat mr. Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana. 

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Deocamdată nu se ştie în ce context a urcat bărbatul pe stâlpul de electricitate. Din primele informaţii, se pare că era angajat al unei firme private care execută lucrări de instalaţii electrice. 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Tinerii vor plati mai mult la RCA

observator

Încep inscrierile pentru titularizare !

observator

Preotii nu doresc sa se vaccineze

observator