Observator Transilvan
Bistrita Nasaud Cluj

S-a rasturnat cu TIR-ul in albia unui rau

Modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud a intervenit pe DN 17 D în localitatea Mititei, comuna Nimigea, la un accident rutier.

Un autocamion a părăsit partea carosabilă și a ajuns în albia râului. Conducătorul auto, care a ieșit pe cont propriu din autovehicul, a suferit un traumatism cranian și avut nevoie de îngrijiri medicale, informează ISU Bistrița-Năsăud.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un accident de circulație pe Drumul Național 17 D în localitatea Mititei. O autoutilitară condusă de un bărbat de 52 de ani din Gheorghieni, județul Cluj, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în afara drumului, pe sensul de mers Mocod – Salva, rezultând rănirea șoferului. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, pentru stabilirea cauzelor și modalității producerii evenimentului rutier”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Schior desfigurat de un politist. Vezi povestea halucinanta a victimei (Foto)

observator

Ploile și inundatiile au produs pagube de 20,3 milioane de lei în Bistrita-Nasaud

observator

Casa în flăcări. O femeie la spital (Foto)

observator