Observator Transilvan
Life Satu mare

Acesta va fi cel mai mare parc din oras

Proiectul privind transformarea zonei Cubic în cel mai mare parc din Satu Mare prinde contur, spune primarul Kereskenyi Gabor.

Proiectul privind transformarea zonei Cubic în cel mai mare parc din Satu Mare prinde contur. Lucrările avansează în ritm susținut. Transformarea zonei degradate Lacul Cubic într-un spaţiu de relaxare şi petrecere a timpului liber este finanţată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020”, este mesajul conducerii Primariei Satu Mare.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Lacul Cubic se va transforma într-un spațiu de relaxare și petrecere a timpului liber! Lucrările avansează în ritm susținut. Proiectul are o valoare totală de 13.185.373,24 lei.

În cadrul proiectului de refacere și reabilitarea a zonei urmează să fie construite alei pietonale pavate cu piatră naturala, un loc de joacă pentru copii, un teren de sport multifuncțional, o pistă de biciclete și o platformă pentru patinele cu rotile, o platformă pentru fitness, vor fi amenajate spații verzi, inclusiv ronduri cu flori, vor fi plantați arbori și arbuști, se va face un sistem de irigare, iar iubitorii de animale vor avea la dispoziție o zonă împrejmuită pentru a-și plimba patrupedele.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Aproape 3.500 de persoane au tranzitat Vama Petea

observator

9 decembrie – Ziua Internațională Anticorupție

observator

Inca o satmareanca a murit de Covid

observator