Observator Transilvan
Satu mare

Trafic de tigari cu drona

Miercuri, 11 august, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Halmeu au observat, pe direcţia localităţii Halmeu, o dronă, care transporta un colet.

În urma cercetării zonei, poliţiştii de frontieră au descoperit, într-o livadă de pomi fructiferi aflată la aproximativ 1.500 m de graniţa cu statul vecin, un colet învelit în folie neagră, care conţinea ţigări.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Totodată, în livadă, în imediata apropiere a coletului, se afla şi o persoană, un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani. În cadrul primelor cercetări, bărbatul a îndrumat poliţiştii de frontieră către o anexă de la capătul livezii, spre curtea imobilului în care acesta locuieşte. Aici au fost găsite alte patru colete învelite în folie neagră şi alte câteva cartuşe cu ţigări de provenienţă ucraineană.

În cel mai scurt timp au fost anunţate despre eveniment autorităţile de frontieră din Ucraina, în vederea cercetării în comun a cazului.

Persoana şi coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii ţigărilor, a rezultat cantitatea de 2.990 pachete cu ţigări de diferite mărci, în valoare de 34.983 lei.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Bătrân găsit mort în propria locuinta. Polițiștii exclud varianta crimei

observator

A calcat o satmareanca pe trotuar … si apoi s-a facut nevazut

observator

Patru pompieri, inaintati in grad

observator