Observator Transilvan
Alte stiri

Cum se va putea redobandi carnetul de conducere ?

Testul de verificare a regulilor de circulație se va putea de la orice serviciu al poliției rutiere din țară, dacă un proiect de lege va trece de votul aleșilor.

Mai exact nu se va mai ține cont de reședința persoanei care susține examenul sau de județul în care i-a fost suspendat permisul unui șofer, atunci când acesta va fi nevoit să dea testul de verificare.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

O persoană se va putea înscrie în ce localitate dorește.

Există posibilitatea ca cetăţeanul nostru să aibă domiciliul la Arad, permisul să-i fi fost suspendat în Galaţi, dar el are reşedinţa în Bucureşti, şi atunci el se poate înscrie să-şi susţină examenul de reevaluare, de evaluare a cunoştinţelor în domeniu circulaţiei în Bucureşti”, a declarat preşedintele Comisiei pentru apărare din Senat, Nicoleta Pauliuc.

Proiectul este o iniţiativă a unor colegi de-ai noştri senatori, care dă posibilitatea susţinerii testului de verificare a cunoaşterii regulilor de circulaţie la oricare serviciu al Poliţiei rutiere de pe teritoriul României. Deci nu doar la serviciul Poliţiei rutiere care are în evidenţă titularul permisului de conducere sau la serviciul Poliţiei rutiere pe raza căruia a fost constatată contravenţia, aşa cum este astăzi, ci te poţi înscrie în orice loc doreşti”, a mai precizat Nicoleta Pauliuc.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Facturi mai mari la curent

observator

Când se deschid terasele ? Ce spune premierul ?

observator

Coronavirus Romania: 77.544 de cazuri confirmate !

observator