Observator Transilvan
Satu mare

26 de colete cu tigari la granita

Vineri, 27 august, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Negreşti-Oaş, au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Cămârzana, mai multe persoane care se deplasau dinspre frontiera de stat către interiorul țării, transportând în spate colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru oprirea acestora, fiind somate verbal, moment în care persoanele în cauză au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul ucrainean,

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În urma acţiunii, la faţa locului a fost identificată o persoană, cetăţean român şi au fost descoperite abandonate 26 de colete care conţineau ţigări de contrabandă.

Au fost anunțate autoritățile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră care, ulterior,  ne-au informat că pe direcția respectivă au reținut cinci bărbați, cetățeni ucraineni, implicați în activitatea infracțională.

Coletele cu țigări au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 15.790 pachete cu țigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 185.000 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se derulează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Altfatter Tamas este noul prefect al judetului Satu Mare

observator

Bogdan, Marian și Olimpiu – pompieri sătmăreni pe podium

observator

Tanar, cu mana zdrobita intr-un utilaj

observator