Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Depistat pe o stradă din Bistrița, deși avea obligația de a nu părăsi locuința

Aseară, în jurul orei 19.00, un bărbat de 86 de ani din Bistrița a solicitat ajutorul polițiștilor întrucât, în timp ce se afla în locuință, a fost agresat de fiul lui în vârstă de 46 de ani care i-a sustras o sumă de bani, după care a plecat, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În urma măsurilor întreprinse, în jurul orei 20.50, a fost depistat pe o stradă din Bistrița, de către un echipaj de la Ordine Publică și condus la sediul Poliției pentru audieri. La controlul corporal, asupra lui a fost descoperită suma de 2.500 de lei care a fost restituită păgubitului.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Cazul a fost preluat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, iar din primele investigații efectuate a reieșit faptul că între cei doi a izbucnit un conflict, bărbatul de 46 de ani solicitându-i tatălui său o sumă de bani. Acesta din urmă a refuzat, iar fiul l-ar fi îmbrâncit și i-ar fi sustras din buzunarul hainei pe care o purta suma de 2.500 de lei.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 46 de ani care va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

 

https://www.amsieu.ro

Related posts

Cod portocaliu pe raurile din Bistrita-Nasaud

observator

Bistrița va avea trei centre de vaccinare drive-thru

observator

Bistrita-Nasaud: Schimb de sefi la Garda de Mediu

observator