Observator Transilvan
Alte stiri

2.668 de posturi sunt scoase la concurs în școlile postliceale ale MAI!

Dacă ești interesat, te așteptăm … Dacă știi pe cineva care este interesat, ajută-l să vadă acest anunț!

Pentru a doua oară în acest an, unitățile de învățământ preuniversitar ale Ministerului Afacerilor Interne își deschid porțile pentru cei care doresc să devină polițist, pompier, polițist de frontieră sau jandarm.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În perioada 2 septembrie – 3 noiembrie 2021, se organizează o nouă sesiune de admitere în cele 6 unități de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Locurile sunt: 1.592 pentru agenți de poliție, 225 pentru agenți de poliție de frontieră, 551 de locuri pentru subofițeri de jandarmi, 275 pentru subofițeri de pompieri și protecție civilă și 25 de locuri pentru specializarea maistru militar auto.

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc pe site-ul MAI https://www.mai.gov.ro/…/institutii-de-invatamant…/, iar ulterior pe site-urile inspectoratelor generale și ale fiecărei instituții de învățământ.

Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, arma Poliție – http://www.scoalapolitie.ro/

Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, arma Poliție – http://www.scoalapolcj.ro/

Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, arma Poliție de Frontieră – http://www.avramiancu.ro/

Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, arma Jandarmerie – http://www.scoaladragasani.ro/

Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, arma Jandarmerie – https://www.jandarmeriafalticeni.ro/

Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, arma Pompieri – http://www.scoaladepompieri.ro/.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Avem cele mai aglomerate clase

observator

Ludovic Orban „suna” mobilizarea generala

observator

Legenda Raliului Dakar s-a intors acasa

observator