Observator Transilvan
Alte stiri

Mesaje si urari de Sfanta Maria

Pe 8 septembrie, peste două milioane de români îşi serbează onomastica, de Sfânta Maria Mică. Iată câteva mesaje cu prilejul acestei zile:

Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingas ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toata fericirea din lume!

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Astăzi e ziua ta, o zi frumoasă pentru tine. La mulți ani, Maria!”

Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău, rupt parcă din dragostea Fecioarei Maria.”

Azi e o zi specială, este ziua ta de nume, şi-ţi doresc din inimă numai fericire, sănătate şi lucruri bune! La mulţi ani!”

Azi e ziua ta, bucură-te din plin de ea!”

Azi e ziua ta, ziua numelui tău, un nume frumos și simplu. Să fi cuminte și să asculți de prietenii tăi pentru ca noi îți dorim numai bine, fericire și să ai parte de toată fericirea din lume.”

Azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabil pentru asta eşti tu. La mulţi ani!”

Cineva acolo sus te iubeşte, cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!”

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!”

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi. La mulţi ani!”

Chiar dacă ai nume de Sfântă știu ca diseară o să dăi de băut și o să ne primești cu masa plină. La mulţi ani, Mariana!”

De Sfânta Maria, zi de mare sărbătoare, primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor!”

De Sfânta Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani!”

De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!”

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Maria!”.

 

 

https://www.amsieu.ro

Related posts

Tichete de masa pentru pensionari ! Deputatii sunt cei care vor decide !

observator

Cum se intra în Olanda ? Măsuri suplimentare

observator

Nelu Tataru: „Să ne obişnuim că vom trăi cu coronavirusul şi în următorii doi ani”

observator