Observator Transilvan
Bihor

Accident cu victime multiple

Un accident soldat cu opt victime a avut loc joi, pe soseaua Satu Mare – Oradea. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, după ce un autobuz a ajuns într-un şanţ, titreaza www.ebihoreanul.ro

Apelul 112 a intrat la ora 13.55. Accidentul rutier s-a produs pe DN 19, între Valea lui Mihai şi Curtuişeni, este implicat un singur autovehicul, un autobuz care s-a răsturnat într-un şanţ. Din primele date, 8 pasageri ar avea nevoie de îngrijiri medicale. Traficul rutier nu este blocat”, a declarat comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor, în autobuz se aflau 21 de persoane.

La ora 13.57, ISU Bihor a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe DN 19, între Valea lui Mihai şi Curtuişeni, în care a fost implicat un autobuz în care se aflau 21 de persoane. Pentru gestionarea optimă a evenimentului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a spus Camelia Roşca.

La faţa locului au fost mobilizate numeroase echipaje specializate în intervenţiile de urgenţe.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Sorin Cimpeanu: Şcoala nu te îmbolnăveşte

observator

O fetița a murit înecată în baraj (Foto)

observator

95.000 de romani au trecut granița în ultimele 24 de ore

observator