Observator Transilvan
Bihor

Accident cu victime multiple

Un accident soldat cu opt victime a avut loc joi, pe soseaua Satu Mare – Oradea. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, după ce un autobuz a ajuns într-un şanţ, titreaza www.ebihoreanul.ro

Apelul 112 a intrat la ora 13.55. Accidentul rutier s-a produs pe DN 19, între Valea lui Mihai şi Curtuişeni, este implicat un singur autovehicul, un autobuz care s-a răsturnat într-un şanţ. Din primele date, 8 pasageri ar avea nevoie de îngrijiri medicale. Traficul rutier nu este blocat”, a declarat comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor, în autobuz se aflau 21 de persoane.

La ora 13.57, ISU Bihor a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe DN 19, între Valea lui Mihai şi Curtuişeni, în care a fost implicat un autobuz în care se aflau 21 de persoane. Pentru gestionarea optimă a evenimentului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a spus Camelia Roşca.

La faţa locului au fost mobilizate numeroase echipaje specializate în intervenţiile de urgenţe.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Impact frontal ! O poloneza, ranita grav !

observator

Polițist condamnat la 4 ani de pușcărie … pentru o mita de 40 de lei

observator

Harta mortalitatii infantile, pe judete

observator