Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Cum s-au pregatit scolile pentru noul an ?

Luni, 13 septembrie, începe școala față în față în tot județul. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, noul an școlar începe astfel:

Stadiul pregătirii unităților de învățământ din județ pentru noul an școlar; probleme identificate și soluții propuse pentru remedierea deficiențelor.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În perioada 1-10 septembrie 2021, inspectorii școlari, în colaborare Instituția Prefectului, Direcția de Sănătate Publică și autoritățile publice locale desfășoară activitatea de monitorizare și evaluare a stadiului pregătirii unităților de învățământ din județ pentru noul an școlar.

Conform datelor culese din teren (în urma vizitelor de monitorizare și a instrumnetelor specifice de colectare a datelor), până la această dată, în toate unitățile de invățământ există măsti si dezinfectanti și alte materiale necesare implementării măsurilor de siguranță.

Cantitatea de măști/dezinfectant raportată individual, la nivelul fiecărei unități de învățământ, a avut în vedere următorul algoritm: 1 mască/elev/zi și dezinfectanti nr l/suprafață/zi

Necesarul nu acoperă în totalitate nevoile, numărul de zile variază de la o unitate la alta (începând de la 3-5 zile până la 55 zile)

În acest moment, materialele necesare sunt în curs de achizitie, în colaborare cu autoritățile publice locale. Nu există semnale că nu vor exista în școli, în cantități suficiente.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

O casa din Dumbravita a luat foc

observator

Cod galben de ceața în Bistrita

observator

Taxi lovit de o alta mașina. Un pasager rănit (Foto)

observator