Observator Transilvan
Maramures Satu mare

Tigari de contrabanda oprite la granita

Polițiștii de frontieră din Sarasău împreună cu cei din cadrul Sectorului PF Negrești-Oaș au observat pe direcția localității de frontieră Piatra, județul Maramureș, mai multe persoane care transportau în spate colete voluminoase, de la frontiera de stat spre interiorul țării.

Imediat, polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor, efectuând somațiile legale prin voce, moment în care aceștia au abandonat coletele și au fugit, trecând înapoi pe teritoriul statului ucrainean.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Imediat, au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin despre caz, în vederea cercetării în comun a cazului.

La fața locului au fost descoperite opt colete cu țigări care au fost transportate  la sediul sectorului PF Sarasău, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 3.990 pachete cu țigări provenite din magazine de tip duty-free.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 46.683 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Cum s-a produs accidentul mortal de pe Lucian Blaga

observator

Scandal mare. Și-a bătut fosta nevastă

observator

Se lucreaza la noul pod de peste Somes

observator