Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Financiar Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Somajul tehnic a fost prelungit

Astăzi, 29 septembrie, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, a declarat, în cadrul evenimentului organizat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România că Executivul va adopta din nou somajul tehnic.

Într-o altă ordine de idei, Raluca Turcan a anunțat că Guvernul va adopta o ordonanță de urgență care să ofere sprijin pentru părinții ai căror copii urmează cursurile școlii online.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Noi vom adopta din nou şomajul tehnic, astăzi, în şedinţa de Guvern. De fapt vom prelungi aplicarea şomajului tehnic, vom adopta o ordonanţă de urgenţă care să ofere sprijin pentru părinţii care se află acasă, pentru supravegherea copiilor care sunt în şcoală online şi, de asemenea, în şomajul tehnic intră şi alte categorii de profesionişti care vor putea primi un sprijin activ în cazul în care evoluţia pandemică se înrăutăţeşte”, a afirmat Raluca Turcan.

 

https://www.amsieu.ro

Related posts

Cand s-ar putea inchide scolile ?

observator

Bilant Covid – 15 noiembrie

observator

Accident cu mai multe persoane incarcerate

observator