Observator Transilvan
Satu mare

Migranti opriti langa granita

Duminică, 3 octombrie, în jurul orei 02.00, la aproximativ 500 de metri de linia de frontieră, poliţiştii de frontieră au depistat două persoane care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Acestea au fost conduse la sediul Sectorului în Punctul de Trecere a Frontierei Petea şi, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că este vorba despre doi cetăţeni din Libia. Aceştia au 27, respectiv 34 de ani şi intenţionau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria pentru a ajunge în vestul Europei.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Câteva ore mai târziu, continuând acţiunea pentru combaterea migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră au mai depistat, la aproximativ 200 metri de linia de frontieră, o a treia persoană, care nu îşi justifica prezenţa în zonă. Şi aceasta a fost condusă la sediul instituţiei, iar în urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre un cetăţean tunisian în vârstă de 26 de ani. Şi acesta intenţiona să treacă ilegal frontiera din ţara noastră în Ungaria pentru a ajunge mai apoi într-un stat Schengen.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalul cercetărilor urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Si farmaciile vor face teste rapide pentru depistarea Covid

observator

Proiectii inedite pe Liceul de Arta

observator

Concert pop-folk cu Magda Puskas și Florin Ștefan

observator