Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Iohannis anunta noi restrictii

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că CNSU are în lucru noi restrictii privind nuntile și concertele, pentru că acestea sunt activități cu risc mare de infectare.

Sunt convins că la comitetul național se discută aceste măsuri și cum dumnealor au toate datele relevante se vor lua aceste măsuri. Din informațiile mele, dumnealor se bazează pe date colectate din toată țara și iau măsuri pentru toată lumea. Comitetele județene adaptează și iau măsuri specifice pe plan local”, a declarat Klaus Iohannis.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

In intervalul 06.10.2021 (10:00) – 07.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 282 de decese (157 bărbați și 125 femei), 19 decese anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Accident cu trei mașini implicate. Femeie însărcinata, ranita (Foto)

observator

Cabana din Sighisoara facuta scrum ! (Foto)

observator

Accident intre un TIR și o mașina

observator