Observator Transilvan
Satu mare

Sfârșit de săptămână în siguranță

În perioada 15-17 octombrie, Jandarmeria Satu Mare va intensifica acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice.

În acest sens, aproximativ 120 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare vor acționa pe raza județului atât independent cât și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Satu Mare, pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Sâmbătă efectivele unității vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal care se va desfășura pe stadionul Daniel Prodan din Satu Mare, între C.S.M. Satu Mare și C.S. Lotus Băile Felix.

Iubitorii automobilelor vechi și de epocă se vor putea reîntâlni cu acestea, sâmbătă, 16 octombrie, între orele 09.00 – 14. 00, în Piața Libertății zona Sinevo din municipiul Satu Mare.

Evenimentul numit Retro Parada Toamnei este organizat de Retromobil Club România. Organizatorii promit vizitatorilor că vor putea admira automobile surpriză.

Cu ocazia acestor misiuni, echipajele de jandarmi vor acționa cu preponderență pentru prevenirea apariției unor incidente sau stări tensionate, dar și pentru depistarea persoanelor care săvârșesc fapte contravenționale sau penale, în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță pentru cetățeni.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Related posts

Accident la Piscolt. O persoana ranita

observator

Cel mai fain targ din Ardeal revine la Satu Mare

observator

Lumina Sfânta va fi împărțită cu ajutorul Poliției

observator