Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

A furat noua arbori

Polițiștii de la Combaterea Delictelor Silvice și procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița au făcut cercetări într-un dosar penal întocmit pentru tăiere fără drept de arbori.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăiere fără drept de arbori.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în data de 15.10.2021, un bărbat de 62 de ani din Bistrița Bârgăului a tăiat ilegal 9 arbori, cu un volum total de 33,6 metri cubi, dintr-o pădure situată pe raza comunei Bistrița Bârgăului. Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 14.000 de lei.

La fața locului a fost descoperită și ridicată în vederea confiscării cantitatea de 20,44 metri cubi de lemn, iar cercetările continuăsub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea documentării cauzei sub toate aspectele, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Un nou incendiu de vegetatie uscata

observator

Malurile raului, pline de gunoaie

observator

Casa salvată de pompieri

observator