Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Cine va fi noul premier?

Preşedintele Klaus Iohannis a ieşit cu o declaraţie, joi, puţin după ora 14:00, după încheierea consultărilor cu grupurile parlamentare.

Şeful statului şi-a anunţat decizia privind desemnarea unui nou premier, după ce Florin Cîţu a picat la moţiunea de cenzură, iar primul premier desemnat, Dacian Cioloş, nu a obţinut, miercuri, voturile necesare în Parlament

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Am încheiat consultările cu formațiunile parlamentare pentru găsirea unei soluții guvernamentale. Discuțiile au fost considerabil mai bune.

Am reiterat că acum este nevoie de o soluție reală, iar criza politică trebuie să se încheie. Noul Guvern trebuie să se ocupe de problemele care-i preocupă și pe români.

Această criză a durat deja prea mult, este inadmisibil să continuăm în acest stil. Avem criza pandemică, avem o situație dramatică în spitalele din România, iarna bate la ușa, prețurile la energie cresc și este nevoie de un Guvern cu puteri depline, pentru a pune în practică soluțiile pe care le-am gândit.

Am fost foarte mulțumit și bucuros că PNL a venit cu o nouă abordare. S-a votat acolo, în unanimitate, un candidat care mi-a fost propus în persoana domnului Nicolae Ciuca, aici prezent.

Analizând întreagă situație, am decis să-l desemnez drept candidat pentru funcția de prim-ministru pe domnul Nicolae Ciucă”, a declarat, joi, Klaus Iohannis.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Related posts

Polițiștii nu pot verifica certificatele verzi de vaccinare

observator

Au reținut 12 permise de conducere

observator

Vom avea buletine ci CIP

observator