Observator Transilvan
Bistrita Nasaud Life Sport

Scoala de inot la Bistrita

Consiliul Local Bistrița aprobă în ședința din 28 octombrie regulamentul privind desfăşurarea Programului ”Şcoala de înot”, destinat elevilor din clasele 0-IV.

Programul presupune acordarea unor abonamente a 10 şedinţe/elev (o oră/şedinţă) la prestatorii de servicii la disciplina înot, care se va întinde pe perioada unui an şcolar. În felul acesta, aproximativ 4.000 de elevi înscrişi în învăţământul de stat în clasele 0-IV vor beneficia de cursuri de înot până la finalizarea studiilor primare.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Valoarea unei şedinţe este de maxim 20 de lei. Şedinţele de înot se acordă pe perioada anului şcolar, incluzând şi vacanţele, dacă se impune, în funcţie de sumele alocate cu această destinaţie în bugetul local.

Anul acesta a fost alocată suma de 500.000 lei pentru acordarea de abonamente la baze sportive (elevii performeri, elevii beneficiari ai burselor sociale şi elevii care urmează să fie cuprinşi în Programul ”Şcoala de înot”). Beneficiază de 10 şedinţe de înot la prestatorii de activităţi sportive elevii din clasele 0-IV înscrişi la una din unităţile de învăţământ preuniversitar din Bistriţa.

 

https://www.amsieu.ro

Related posts

Concert la Bistrita

observator

Muzee virtuale pe care le poți vizita de acasa

observator

Au primit sanse noi la viata

observator