Observator Transilvan
Hunedoara

A vrut sa-i minta pe politisti. Ce poveste a inventat o fata

În data de 13 februarie, în jurul orei 01:00, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată de o minoră în vârstă de 15 ani, din comuna Pui, despre faptul că, în data de 12 februarie, în jurul orei 13:00, în timp ce se afla pe terenul de sport situat în apropierea şcolii gimnaziale la care studiază, a fost agresată fizic de trei persoane (doi bărbaţi şi o femeie) pe care nu le cunoaște.

Minora a declarat că ulterior, un bărbat (care avea fața acoperită) a luat-o cu forța de pe terenul de sport și a dus-o într-un loc izolat, unde, prin constrângere fizică și amenințări, a întreținut relații sexuale cu aceasta, împotriva voinței sale.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și viol, însă, în urma investigaţiilor efectuate şi a examinării medico-legale, au stabilit că declaraţia iniţială a minorei nu corespunde realităţii.

Pusă în faţa probelor, minora a revenit asupra declaraţiei iniţiale şi a recunoscut că faptele reclamate nu sunt reale. Prin urmare, poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Haţeg, vor continua cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare (art. 268, Cod Penal).

https://www.amsieu.ro

Related posts

Focuri de arma cu urmărire în trafic

observator

Hunedorean prins cu permisul suspendat

observator

Cat mai trebuie sa purtam masca de protectie ?

observator