Observator Transilvan
Satu mare

Accident în lant. Patru mașini implicate. O femeie însărcinata și o fetița de 5 ani, la Urgențe

Pe DN19A (E81), pe raza municipiului Satu Mare, în zona Bisericii Greco-Catolice „Nașterea Maicii Domnului”m a avut loc un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme.

În urma impactului, două persoane au fost rănite. Din acest motiv, circulația este oprită pe ambele sensuri.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

La fata locului au intervenit și echipaje de la Descarcerare. O femeie însărcinata a fost descarcerata. Aceasta se afla pe bancheta din spate al uneia dintre mașini. Femeia a fost preluata de o ambulanța SMURD și transportata la Urgențe pentru investigatii suplimentare. De asemenea a fost dusa la spital și o copila de 5 anisori, fiica femeii descarcerate.

Soferii implicați în accident nu au necesitat ingrijiri medicale.

„În accident au fost implicate 4 autoturisme, în care se aflau 6 persoane. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea unei persoane aflată pe bancheta din spate a unuia dintre autoturisme (o femeie însărcinată în 17 săptămâni). Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la UPU Satu Mare pentru investigații medicale de specialitate.

De asemenea, a mai fost transportată la UPU Satu Mare și fetița acesteia, în vârstă de 5 ani. Copilul nu prezenta răni sau traumatisme vizibile. Cei 4 șoferi nu au necesitat îngrijiri medicale” spun pompierii.

Related posts

Vine urgia peste România !

observator

Pompierii s-au luat la intrecere. Cine sunt castigatorii (Foto)

observator

Cate pensii de invaliditate s-au aprobat in acest an in judetul Satu Mare ?

observator