Observator Transilvan
Bihor

Accident ! Soferul resuscitat !

Un bărbat în vârstă de 61 ani, se îndrepta spre Oradea, iar la ieşirea din Biharia a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus, a părăsit carosabilul și s-a oprit în vegetația de pe marginea drumului. Bărbatul a avut nevoie de manevre de resuscitare.

Victima a fost scoasa din maşină cu ajutorul pompierilor, iar medicii au fost nevoiți să-l resusciteze deoarece intrase în stop cardio-respirator.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Colegii au evacuat victima rămasă încarcerată în autoturismul avariat şi au predat-o echipajului medical, care a efectuat manevre de resuscitare. Din fericire, victima a răspuns manevrelor de resucitare şi pacientul a fost dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Oradea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, maior Camelia Roşca.

https://www.amsieu.ro

Related posts

ACCIDENT RUTIER IN BIHOR

Man Cristina

Via Transilvanica, aplicație disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android

observator

Miercuri, 11 mai a.c., echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Crișana” al județului Bihor a fost solicitată să intervină în incinta Aeroportului Oradea și în Borș, pentru asanarea a trei muniții rămase neexplodate din timpul celui cel de-al Doilea Război Mondial.

Man Cristina