Observator Transilvan
Alte stiri

Accident teribil ! 7 morti !

Şapte persoane au murit şi altele patru au fost rănite într-un accident rutier petrecut în Ungaria. Mașina, care transporta migranți înghesuiți, s-a izbit de un imobil, precizează autoritățile din țara vecină.

Zece persoane, împreună cu șoferul, erau înghesuite în SUV-ul pe care oamenii legii au vrut să o oprească pentru un control de rutină în orașul Morahalom, aflat în apropiere de granița cu Serbia. Totul s-a întâmplat luni seara, în jurul orei 23.00.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Șoferul mașinii a încercat să fugă de polițiști, iar pe fondul vitezei a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un imobil, o florărie. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost aruncată la 20 de metri de locul impactului, iar o bucată din zidul florăriei a ajuns pe drum.

Șapte persoane au murit în urma accidentului rutier, alți trei migranți și șoferul au fost răniți în urma coliziunii. Bărbatul care conducea mașina fost reținut, iar acum este cercetat pentru trafic de persoane, dar și pentru accidentul soldat cu șapte morți.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Angela Merkel surprinsă la cumpărături … A fost după hârtie igienica și vin (Foto)

observator

Cum ne va fi viata dupa 15 mai ?

observator

Covid: 28.799 de decese !

observator