Observator Transilvan
Alba

ACȚIUNILE DE VERIFICARE A RESPECTĂRII MĂSURILOR DE PROTECȚIE SANITARĂ

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În ultimele 48 de ore, au fost verificate 1.949 de persoane aflate în carantină, 2.496 aflate în izolare și au fost organizate 22 de acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 574 de persoane. Alte 42 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Au fost controlate 26 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 82 de terase, restaurante, fastfood-uri și 166 de mijloace de transport, din care 23 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat și sancționat 15 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și două care nu au respectat măsura crantinării izolării.

Recomandăm cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție și să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație.

Reamintim faptul că masca de protecție trebuie purtată în toate spațiile închise sau deschise, inclusiv pe stradă.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Telescoala pentru candidatii care se pregătesc de Bac

observator

Perchezitii în judetul Alba

observator

Cati porci pot tine gospodarii in cotete „

observator