Observator Transilvan
Maramures

Amenzi de peste 200.000 de lei in Maramures

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali și militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale au executat, în ultime 24 de ore, în sistem integrat, 105 misiuni în județul Maramureș.

Acestea au vizat acțiuni pentru depistarea persoanelor care se sustrag sau nu respectă măsurile de izolare la domiciliu, respectarea interdicțiilor impuse odată cu declararea stării de urgență de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, fluidizarea circulației rutiere și escortarea convoaielor alcătuite din vehicule ale cetățenilor care s-au întors în țară și verificarea, prin măsuri specifice, a respectării interdicției de către persoanele aflate în izolare la domiciliu pe o perioadă de 14 zile. Au fost angrenate în aceste misiuni 256 de efective, care s-au deplasat în unitățile administrativ-teritoriale și au verificat peste 3600 de persoane cu privire la respectarea interdicției de izolare la domiciliu.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

S-au aplicat 177 de sancțiuni contravenționale în valoare de 219.900 lei. Au fost depistate 177 de persoane care nu au respectat măsura interzicerii circulației persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în conformitate cu prevederile Ordonanței Militar nr.3/2020. La nivelul județului sunt 3600 persoane izolate la domiciliu, statistică ce include și membri familiei. În carantină sunt 585 persoane, sosite în țară din state cu zonă de risc roșie și care conform procedurilor operaționale au intrat în carantină instituționalizată.

Related posts

PROIECT: CERTIFICATUL VERDE, OBLIGATORIU PENTRU ANGAJAȚII DE LA STAT ȘI PRIVAT. REFUZUL DUCE LA CONCEDIERE

Man Cristina

De ce nu se mai aplica măsurile de relaxare ?

observator

Tinerii vor plati mai mult la RCA

observator