Observator Transilvan
Alte stiri

Aparat de ultima generatie, in dotarea Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud

Un aparat utilizat în interventiile chirurgicale laparoscopice a fost achizitionat pentru secția de Ginecologie a celei mai mari unități medicale din Bistrita-Nasaud. Valoarea investitiei este de 620.000 de lei.

Managerul spitalului, Gabriel Lazany, spune că noul echipament se află în sala de operații a secției de Ginecologie, de acesta urmând să beneficieze pacientele secției.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

„Crește gradul de complexitate și siguranță a operațiilor ginecologice la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, prin achiziționarea unui turn de laparoscopie, prin care medicii noștri vor putea opera utilizând proceduri chirurgicale minim invazive. Așadar, colaborarea dintre Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Ministerul Sănătății aduce din nou plus valoare Spitalului Județean, oferă chirurgilor un instrument medical revoluționar care va reduce timpii de operare, oferă precizie și încredere în gesturile operatorii, iar pentru pacient înseamnă o mai mare siguranță și o recuperare postoperatorie mai rapidă!”, a precizat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Investiția în achiziția acestui echipament este de circa 130.000 de euro.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Starea de alerta. Ce restricții vor fi ridicate, ce măsuri vor fi păstrate și ce prevede legea

observator

35 de percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii maramureşeni

observator

Fără precedent ! Concedieri masive la Wizz Air !

observator