Observator Transilvan
Alba Arad Bihor Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Balbaiala totala la nivel inalt !

Cel mai probabil, vor fi deschise parcurile, spațiile comerciale, hotelurile, după data de 15 mai, spune premierul Ludovic Orban. Declarația vine după ce luni, 27 aprilie, autoritățile spuneau ca hotelurile rămân inchise.

Mai puțin probabilă este însă deschiderea mall-urilor, a restaurantelor, a locurilor de joacă pentru copii, unde este mai greu de asigurare a măsurilor de distanțare social și a limitării riscului. La fel este situația și în cazul concertelor și spectacolelor.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Premierul a dat de înțeles că locuitorii pot merge la munte sau mare respectând strict normele impuse și nu în grupuri mai mari de trei persoane.

Premierul a mai declarat, că vor dispărea restricțiile privind circulația în interiorul localităților, dar vor fi păstrate reguli clare pentru circulația în afara localității, fără ca aceasta să fie oprită.

În ceea ce priveşte deplasarea în afara localităţii se vor păstra anumite restricţii, pe care le vom anunţa la acel moment. Dar va exista şi posibilitatea deplasării în afara localităţilor, şi asta va creşte interesul oamenilor de a apela la locuri de cazare”, a spus Orban, potrivit libertatea.ro.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Cod galben de ceata in Cluj

observator

Doi migranti descoperiti la Nadlac

observator

Județul Satu Mare este pregătit pentru iarnă !

observator