Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Barbat retinut la un an de la producerea unui accident

Polițiștii Biroului Rutier Bistrița au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 35 de ani, din Susenii Bârgăului, cercetat pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, în luna august 2020, pe strada 1 Decembrie din Bistrița, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, dintre care unul înmatriculat în Franța.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Accidentul s-a soldat cu rănirea unuia dintre conducătorii auto implicați, respectiv o femeie de 44 de ani, din Bistrița. Imediat după producerea accidentului, celălalt conducător implicat, al autoturismului înmatriculat în Franța, a abandonat autovehiculul și a plecat de la fața locului.

În urma investigațiilor efectuate, în luna septembrie 2020, polițiștii l-au identificat ca fiind un bărbat de 35 de ani, din Susenii Bârgăului și au constatat faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Bărbatul în cauză s-a sustras urmăririi penale.

În prezent, acesta se află în arestul IPJ Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat magistraților în vederea luării unei măsuri preventive.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Bistrița, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, informează IPJ BN.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Primaria Bistrita vrea sa atragă aproape 200 de milioane de euro din fonduri europene

observator

Pregătiri pentru relocarea Secției de Oncologie medicală

observator

Accident. Motociclist de 17 ani la spital (Foto)

observator