Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Când vor putea fi deschise gradinitele și cresele

Ministrul Educației, Monica Anisie, a dat asigurări că luni vor fi finalizate normele metodologice cu privire la deschiderea grădinițelor, iar odată cu publicarea lor în Monitorul Oficial, unitățile de învățământ preșcolar vor putea fi deschise.

Suntem trei ministere implicate în realizarea acestor norme metodologice. Ministerul Educației a relizat partea în care sunt menționate activitățile pe care trebuie să le desfășoare în cadrul unităților de învățământ preșcolar cadrele didactice, urmând ca și Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii să completeze cu elementele specifice pentru aceste domenii. Azi cu siguranță vor fi gata normele metodologice”, a spus Monica Anisie.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Conform sursei citate, grădinițele se vor putea deschide odată cu publicarea normelor în Monitorul Oficial.

Cu siguranță în momentul în care normele vor fi publicate în Monitorul Oficial se vor deschide aceste unități de învățământ particular. Pentru unitățile de învățământ de stat deja am anunțat că, începând de astăzi (luni – n.red.) se pot depune cererile la unitățile de învățământ preșcolar pe care copilul a frecventat-o până la momentul pandemiei”, a mai spus ministrul Educației.

 

https://www.amsieu.ro

Related posts

Au taiat patru arbori dintr-o padure din Bihor. Politistii i-au prins

observator

Activitatea ITM Arad, doar pe e-mail !

observator

Salariul minim crește cu 3%

observator