Observator Transilvan
Alte stiri

Ce cred romanii despre coronavirus ?

67% dintre români sunt de acord cu restrângerea libertăţilor individuale. Tototdată, 72% dintre respondeţi sunt de acord să circule armata pe străzi şi aproape jumătate declară că românilor care veneau din străinătate trebuia să li se interzică intrarea în ţară pe timpul stării de urgenţă.

78% dintre subiecţii care au participat la sondaj cred că cei care sunt prinși făcând speculă cu materiale și echipamente medicale (măști, soluții biocide, etc) ar trebui să fie judecați și condamnați în regim de urgență de justiție. În acest context, jumătate dintre respondenţi susţin că Guvernul și cei care fac achiziții vor cumpăra echipamente la prețuri mai mari știind că nu vor fi verificaţi.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

72% dintre români consideră că, în timpul stării de urgenţă, anumite instituții din țară vor putea face abuzuri la adresa cetățenilor. De asemenea, 94% dintre români cred că este nevoie de investiţii masive în sistemul de sănătate, dar şi de investiţii în educaţie, infrastructura rutieră şi pentru siguranţa cetăţenilor.

Sursa: www.capital.ro

https://www.amsieu.ro

Related posts

Noaptea Sfantului Andrei … când fetele își visează ursitul ! Tradiții și obiceiuri !

observator

232 de medii de 10 la Bacalaureat !

observator

S-a facut anuntul ! Vezi ce conține noua Ordonanta Militara

observator