Observator Transilvan
Satu mare

La ceas de sărbătoare ! Varstnicii, premiati de Primărie (Foto)

Cuplurile de aur s-au aflat azi, 24 octombrie la caes de sărbătoare. Așa cum se întâmpla de ani de zile, Primaria municipiului resedinta de judet a oferit diplome de merit pentru varstnici.

Primăria Satu Mare continuă tradiția premierii cuplurilor care aniversează 50 și 60 de ani de căsătorie. Astfel, primarul municipiului, Kereskényi Gábor și viceprimarul Adrian Albu au oferit diplome pentru cuplurile sătmărene care împlinesc 50 și 60 de ani de căsătorie neîntreruptă.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În cadrul evenimentului de astăzi au fost premiate 44 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie și 7 cu 60 de ani de căsătorie.

„Ne bucurăm că se vorbește tot mai frumos despre orașul nostru. Este o realitate care se datorează nu numai muncii pe care o au și o duc cei de astăzi, care sunt în activitate, ci și eforturilor făcute de generațiile anterioare, de ceea ce fiecare dintre dumneavoastră ați realizat pentru acest oraș și pentru asta vă mulțumim! În numele administrației locale, vă doresc pensie ușoară în continuare, multă sănătate și bucurii!” a spus primarul Kereskenyi.

Related posts

Scandal ! Agresorul trimis în judecată !

observator

Avocatul Poporului, la Satu Mare

observator

Varstnicii, premiati de Primarie

observator