Observator Transilvan
Alte stiri

CFR trece la ora de iarna. Cum vor circula trenurile

Incepând din 27 octombrie, CFR va trece la ora Europei Orientale, ora 4 AM devenind ora 3 AM. Trecerea la ora de iarna nu modifică mersul trenurilor în vigoare.

În noaptea 26 spre 27 octombrie, când ora 04.00 devine ora 03.00, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 04.00 vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale. Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 04.00, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinație.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeaşi zi de 27 octombrie, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Ucraina, trenurile vor circula după orele din Mersul de tren în vigoare.

Înainte de efectuarea călătoriei, îi rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au bilet, pentru evitarea taxării suplimentare în tren corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Related posts

Poștașii care intră în contact cu persoanele aflate în autoizolare trebuie să poarte mască protecție

observator

Cum tratam mahmureala de Craciun?

observator

Perchezitii într-un dosar de pornografie infantila. 7 persoane duse la audieri

observator