Observator Transilvan
Cluj

Consiliul Județean Cluj a aprobat în cadrul ședinței ordinare din data de 27 iulie a.c., alocarea unor fonduri suplimentare pentru unitățile medicale din județul Cluj

Astfel, în vederea asigurării unui act medical de calitate și pentru funcționarea instituțiilor sanitare clujene în condiții optime, au fost repartizați 4.645.000 de lei pentru șapte spitale.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Investițiile în infrastructura spitalicească rămân o prioritate a forului administrativ județean, astfel că vom continua să susținem, de fiecare dată, entitățile care asigură protejarea vieții și a sănătății pacienților”.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Sumele sunt destinate Spitalului de Boli Psihice Cronice Borșa, Spitalului Municipal Dr. Cornel Igna Câmpia Turzii, Spitalului Municipal Gherla, Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, respectiv Spitalului Clinic Județean de Urgență

Cluj-Napoca.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Se inchid centrele de vaccinare

observator

Marș auto în semn de protest (Foto)

observator

Șoferul care a produs accidentul mortal din Cluj, dus în fata judecatorilor: „Imi cer scuze de la oamenii care or rămas vii”

observator