Observator Transilvan
Sport

Cristina Neagu este cea mai buna jucatoare din lume la handbal

Căpitanul naţionalei feminine de handbal a României, Cristina Neagu a primit trofeul din partea Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF), în pauza meciului dintre echipele Japoniei şi RD Congo, din Grupa D a Campionatului Mondial din Japonia, potrivit site-ului forului mondial.

Preşedintele IHF, egipteanul Hassan Moustafa, şi Kiyofumi Tamiaki, preşedintele Molten, partenerul oficial al IHF, au fost cei care i-au înmânat trofeul handbalistei noastre. Neagu a fost recompensată şi cu un cec de 10.000 de euro.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Cristina Neagu a trimis un mesaj plin de mulțumiri și fericire prin pagina sa de Facebook: „Astăzi am primit trofeul pentru cea mai bună jucătoare a lumii în anul 2018. Sunt mândră și foarte bucuroasă. Mulțumesc colegelor și antrenorilor, dar mai ales familiei și oamenilor care cred mereu în mine!”.

Contracandidatele Cristinei Neagu pentru titlul de cea mai bună handbalistă a lumii în 2018 au fost Ana Viahireva (Rusia), Amandine Leynaud (Franţa), Stine Oftedal (Norvegia) şi Estelle Nze Minko (Franţa).

https://www.amsieu.ro

Related posts

Turneu internațional de șah. Lista cu câștigătorii competiției

observator

Meciul sezonului pentru Gloria Bistrita

observator

Meciuri în Liga Zimbrilor. Sezonul 2020-2021

observator