Observator Transilvan
Satu mare

Dragos Georgescu expune la Carei

Luni, 21 ianuarie, de la ora 17.30, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției foto aniversare „XL”, aparținând artistului fotograf Dragoș Georgescu.

Dragoș Georgescu s-a născut în 1979, a început să fotografieze la 13 ani cu un veritabil CMENA8, mai apoi developând fotografiile într-un mini-laborator improvizat în cămara de acasă. A moștenit pasiunea de la tatăl său, care era, la rândul lui, pasionat de fotografie în tinerețe. Treptat a trecut la era digitală. Alături de prieteni a pus bazele fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În ultimii cinci ani a participat la peste 50 expoziții individuale și de grup atât în țară cât și străinătate. Participă la saloane naționale și internaționale de artă fotografică, nu pentru a obține titluri și titulaturi, ci pentru a primi feed-back-uri cât mai reale și obiective despre creațiile sale.

Fotografiază tot ce-i place. Nu este adeptul studiourilor, considerând că în natură se pot descoperi mult mai multe subiecte interesante. Se descrie ca fiind un fotograf de memorii.

Expoziția va fi deschisă în perioada 21 ianuarie – 9 februarie.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Related posts

A urcat la volan fara permis

observator

Și azi se lucrează la curent

observator

Căutat de autoritățile române, oprit în PTF Petea

observator