Observator Transilvan
Brasov

Echipa de volei masculin Corona Brașov invită brașovenii să o susțină în lupta pentru a urca în prima divizie de volei a României

Să fim reprezentați în prima scenă la nivel național de cât mai mulți sportivi, respectiv echipe, este o onoare și un semn de patriotism local. Brașovul, implicit noi brașovenii, merităm să avem mai multe echipe în primele ligi, divizi, serii sau oricum se numesc ele.

În acest final de săptămână discutăm despre voleiul masculin. Vineri, sâmbătă și duminică se desfășoară un turneu la Sala Sporturilor D.P. Colibasi, iar băieții noștri au nevoie de susținerea brașovenilor. Suporterii sunt un factor psihologic extrem de important, ajutor pentru ai noștri și de presiune pentru adversar.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În mod ciudat, invitația la acest eveniment nu vine de la Clubul Corona, ci de la un susținător al sportului brașovean. Numele lui este Radu-Valentin PAUL și este implicat activ în comunitate, mai ales prin Asociația Brașovul Altfel.

Îi invit pe brașoveni în număr cât mai mare la meciurile de volei ale băieților de la Corona. Eu merg de ceva timp la acestea și observ o prezență redusă în tribune. Refuz să cred că este lipsa de interes din partea brașovenilor și că este doar o lipsa de informare. Brașovenii nu știu că avem o echipă bună de volei, care a defilat prin campionat anul acesta, câștigând toate meciurile pe care le-a jucat, și care are șanse foarte bune  să urce în diviza A.

Pe lângă spectacolul frumos, un volei de calitate, pe care îl văd la meciurile Coronei, petrec și timp de calitate cu fata mea, căreia îi place acest sport. Plus că susțin echipa orașului!

Vă invit să veniți în număr cât mai mare să ne susținem echipa și să ne bucurăm alături de ei când vor câștigă turneul!”, a declarat Radu-Valentin PAUL pentru noi.

              Interesant este că “invitația” vine de la un activist social și nu de la Clubul Corona Brașov, care, deși are buget considerabil de marketing, se pare că acesta se duce în alte părți… dar nu către presa locală. Iar rezultatele se văd… echipele Brașovului joacă cu tribunele goale.

           Progamul meciurilor:

Vineri, 7 aprilie

16.30 – CS Provolei Oradea – CSU UV Timișoara

18.30 – CSM Corona Brașov – CSM Rm. Sărat

Sâmbătă, 8 aprilie

16.30 – CSU UV Timișoara – CSM Rm. Sărat

18.30 – CS Provolei Oradea – CSM Corona Brașov

Duminică, 9 aprilie

11.00 – CSM Rm. Sărat – CS Provolei Oradea

13.00 – CSM Corona Brașov – CSU UV Timișoara

https://www.amsieu.ro

Related posts

Iohannis este de acord cu vacanta prelungita

observator

Reguli impuse pentru călătorii CFR

observator

Cu mult alcool la „bord”, oprit la timp de polițiști

observator