Observator Transilvan
Alte stiri

Falsa calugarita retinuta pentru 30 de zile

O femeie de 30 de ani din Ploiești, care a reușit să păcălească o femeie din Prundu Bârgăului, pretinzând că este călugăriță și chiar stareță care o poate scăpa de probleme, a fost reținută de polițiștii din județ pentru 24 de ore pentru înșelăciune, urmând să fie prezentată instanței cu propunerea de arestare preventivă.

În urma investigațiilor într-un dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, a fost identificată o femeie de 30 de ani, din Ploiești, județul Prahova, bănuită de comiterea unor înșelăciuni.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

La locuința femeii a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor și recuperării prejudiciului mai multe carduri bancare, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în perioada 26 august – 21 octombrie 2021, prin folosirea de calități mincinoase, respectiv pretinzând că este maică stareță în cadrul unei mănăstiri, i-a solicitat unei femei de 28 de ani din Prundu Bârgăului să plătească, în 25 de tranșe, suma totală de 354.100 lei. Banii reprezentau plata unor rugăciuni și dezlegări, iar după un timp femeia din Prahova nu a mai răspuns la telefon.

Femeia a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar după audieri față de aceasta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, va fi prezentată magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Related posts

Un cunoscut creator de modă a murit

observator

Au început inscrierile la Bacalaureat

observator

Un arhiereu este trimis în judecată pentru viol

observator