Observator Transilvan
Hunedoara

Femeie arestata în apropiere de Napoli. Condamnata la 20 de ani de pușcărie pentru omor

O femeie, dată în urmărire internațională, întrucât se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 20 de ani, pentru comiterea unei infracțiuni de omor calificat, a fost prinsă în Italia.

Femeia se afla în urmărire internaţională, fiind clasificată în categoria „most wanted”, după ce a fost condamnată definitiv de Tribunalul Hunedoara la o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, pentru comiterea unei infracţiuni de omor calificat.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În sarcina acesteia, instanța de judecată a reținut faptul că, în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2007, în apropierea unei discoteci din localitatea Tâmpa, județul Hunedoara, împreună cu alte două persoane, a lovit un bărbat, provocându-i leziuni în urma cărora acesta a decedat.

Femeia a fost prinsă şi arestată de carabinierii Unității de Investigaţii din Napoli, după ce a fost localizată în localitatea Scafati (în apropiere de Napoli), în urma activităţilor de cooperare internaţională şi a schimbului de informaţii dintre autorităţile judiciare române şi cele italiene.

În cauză, a fost demarată procedura de predare a persoanei depistate.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Demisie in bloc la ATI

observator

Soferi fara voie pe drumurile din Hunedoara

observator

Se lucrează pe autostrada

observator