Observator Transilvan
Alte stiri

Focuri de armă la frontieră. Contrabandiștii, greu de oprit (Foto)

În dimineaţa zilei de 7 martie, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, în jurul orei 04.30, un echipaj al poliției de frontieră a observat un grup de persoane care transporta în spate, de la frontiera de stat spre localitatea Straja, mai multe colete voluminoase.

Imediat, oamenii legii au acționat pentru reținerea celor în cauză, dar în momentul în care bărbații au observat echipajul poliției de frontieră au abandonat coletele și au încercat să fugă.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras trei focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată nu s-au oprit și s-au dispersat spre localitatea Straja.

Au fost anunțate şi autoritățile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și cercetare a zonei.

În zonă au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul S.T.P.F. Suceava, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 15.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 175.500 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Related posts

Bilant Covid – 29 septembrie

observator

Se inchid centrele de vaccinare

observator

Copil din România, „primar” în Sicilia

observator