Observator Transilvan
Alba Financiar Tehnologie

Foodpanda, lansat la Alba Iulia

Cea mai mare platformă de food ordering din România, Foodpanda, şi-a extins operaţiunile în municipiul Alba Iulia.

Printre locațiile listate se numără KFC, McDonald`s, Dabo Donner, Subway, Donuterie sau restaurante locale precum Panoramic Bar&Grill, Pub Skit 77, Fresh Salads sau Flavour Plus.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În contextul situaţiei dificile creată de pandemia de coronavirus, foodpanda îşi continuă extinderea naţională şi implicit misiunea de a sprijini activitatea restaurantelor locale. Prin stimularea comenzilor în urma deschiderii acestui nou canal de vânzare, foodpanda se asigură că restaurantele din Alba Iulia îşi vor putea utiliza eficient stocurile de materie primă şi vor putea susţine cheltuielile operaţionale. Totodată, foodpanda oferă activ consultanţă pentru noile restaurante partenere listate pe platformă, atât pentru alegerea meniului cu preparate pe care le pot pregăti rapid şi în condiţii de maximă siguranţă, cât şi în reorganizarea activităţii pentru a se adapta mai uşor la segmentul de delivery”, transmite compania prin intermediul unui comunicat de presă.

Ne propunem să venim în sprijinul restaurantelor locale pentru a-şi putea continua activitatea şi în segmentul de delivery şi să le oferim consultanţa de care au nevoie pentru o adaptare cât mai rapidă. De asemenea, locuitorii municipiului Alba Iulia vor putea să îşi comande mai uşor preparatele favorite de la restaurantele din oraş, care se află în preferinţele lor, în condiţii optime de siguranţă. Întreaga echipă foodpanda se asigură în permanenţă că toate normele de igienă suplimentare sunt respectate în totalitate”, a declarat Andreea Petrişor, Managing Director foodpanda România.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Afacere modernă într-un sat din Mureș

observator

Acțiune cu mascati în trafic

observator

Telefon cu ecran pliabil de la Apple

observator