Observator Transilvan
Satu mare Sport

Frații Kovacs și Alexandru Sofineti au luat aurul!

În perioada 12-14 iunie s-a desfăşurat Campionatul Internaţional de Şah online al României, fiind vorba de turnee de şah rapid şi blitz la echipe de juniori. Au participat sute de şahişti din țară la diferite categorii de vârstă cuprinse între 8 şi 20 de ani.

O echipă a fost formată din 3 jucători şi unul de rezervă, iar campionatul s-a desfăşurat pe platforma chess.com. Toţi participanţii au utilizat aplicaţia Zoom pentru a putea fi monitorizaţi în timpul rundelor.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

La turneul de şah rapid sub 8 ani a partcipat și CS Voinţa Satu Mare, echipă formată din Balazs Kovacs, Abel Kovacs şi Alexandru Sofineti (împrumutat de la Sighetu Marmaţiei). Cei trei s-au descurcat exemplar, au condus detaşat turneul şi au strâns împreună 20,5 puncte (7, 6.5, 7). Este punctajul care i-a plasat pe primul loc după 9 runde.

La acest turneu s-au înscris 14 echipe, iar Top 5-ul l-au completat CSS Târgu-Mureş – 19,5 p, CSU Bucureşti A – 17,5p, Tinerii Lei Baia Mare – 16p şi CSU Bucureşti B – 16p.

Antrenor șahiștilor de la CS Voinţa Satu Mare a fost Ciprian Muntean, cel care a arbitrat turneul de 10 ani de la Campionatul Internaţional de Şah online al României.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Ei sunt cei mai buni ! Laureații concursului de reportaje

observator

Patru marocani prinși la granița. Au fost intorsi din drum (Foto)

observator

Tentativa de omor în Cehal. A înjunghiat doi tineri

observator