Observator Transilvan
Satu mare

Gabriel Les: „Este incredibil ce se intampla”

Fara un pachet critic de măsuri, incidenta virusului va crește erxponential” spune senatorul social-democrat Gabriel Les despre pericolul prezentat de coronavirus. Acesta și-a exprimat opinia printr-o postare pe Facebook.

Informațiile venite din Italia relevă că vasta comunitate de români ce trăiește și lucrează în peninsulă este la rându-i foarte expusă. În acest context, scenariul ca România să fie afectată de coronavirus devine unul cât se poate de realist și iminent. Dincolo de abordările panicarde și zvonurile alarmiste, trebuie să admitem că fără un pachet critic de măsuri, incidența virsului va crește exponențial.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Ce fac autoritățile noastre în acest sens? Știm doar că ministrul de finanțe ne-a transmis că undeva prin luna martie se vor concretiza licitațiile pentru echipamentele esențiale în demararea profilaxiei și contracarării efectelor. Știm, de asemenea, că președintele Iohannis vrea puterea deplină în parlament și guvern, astfel că forțează anticipatele prin căderi successive (cu aportul vădit al PNL) ale propriului guvern, lăsând astfel executivul să băltească în propria-i neputință.

Guvernul Orban a emis zeci de ordonanțe de urgență într-o noapte, care vizau trotinete și alte aberații, dar nu va putea emite ordonanță de urgență pentru a lua măsuri în fața unei situații care prin definiție reclamă urgența.

Este incredibil ce se întâmplă. Să-i transmită cineva domnului Orban că virusul nu-i afectează doar pe românii cu vederi de stânga …” spune senatorul Gabriel Les.

https://www.amsieu.ro

Related posts

231 de persoane au intrat in tara, azi noapte, pe la Petea

observator

Gonea cu o viteza teribila. Bine ca nu a provocat vreun accident

observator

Atenție părinți ! Document fals în mediul on-line !

observator