Observator Transilvan
Bistrita Nasaud Life

Gala Folk la Bistrita

Ediția a XIX-a a Galei Bistrița Folk se va desfășura în perioada 3-4 decembrie pe scena Palatului Culturii din Bistrița, cu recitaluri ale unora dintre cele mai importante nume ale acestui gen muzical de la noi.

Astfel, vineri 3 decembrie vor cânta Ducu Bertzi & Friends, Victor Socaciu & Horațiu Medveșan, Dinu Olărașu, Angela Mariașiu și Vali Șerban & Ziua de mâine, iar sâmbătă 4 decembrie Mircea Baniciu & Vlady Cnejevici & Teo Boar, grupurile Ecoul și Ocru, Adrian Ivanițchi și Diana Porca.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În cursul celor două seri ale festivalului vor fi lansate albume recente ale unora dintre artiștii invitați. Ca și în ultimii ani, programul ”Poezia muzicii, muzica poeziei” se va desfășura vineri 3 decembrie, începând cu ora 12.00, la Clubul Cultural CoșBook al Bibliotecii Județene ”George Coșbuc” Bistrița-Năsăud, avându-l ca invitat pe cantautorul Ducu Bertzi.

Gala Bistrița Folk 2021 este organizată de Primăria Municipiului Bistrița și Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” Bistrița în colaborare cu Asociația Culturală România din Inima mea și în parteneriat cu Biblioteca Județeană ”George Coșbuc” Bistrița-Năsăud.

Date fiind condițiile speciale de desfășurare a ediției din acest an a Festivalului Bistrița Folk, cu număr limitat de spectatori în sală, s-a renunțat la organizarea concursului, iar numărul de recitaluri este mai mic decât în anii precedenți. Intrarea spectatorilor în sala de spectacole se va face în condițiile impuse de lege, pe baza certificatului digital Covid-19.

Biletele se găsesc la Palatul Culturii între orele 10.00-18.00. Prețul unui bilet este 30 lei.

Related posts

Bilant Covid – 27 octombrie

observator

Cel mai lung drum judetean din Bistrita-Nasaud va fi reabilitat

observator

Nunti cu cerificat digital !

observator