Observator Transilvan
Satu mare

Hai să-l ajutam pe Tomi ! Urna amplasata la stadion !

Mâine (miercuri, 14 august) în cadrul meciului disputat de galben-albastri în etapa a doua, faza națională a Cupei României, cei care doresc să sprijine cauza micului fotbalist sătmărean, Tomi Barna, o pot face prin donații la urna amplasată de ISU Satu Mare în colaborare cu Voluntarii Olimpisti și Olimpia MCMXXI.

Va reamintim ca lui Tomi, băiatul în vârstă de 10 ani, al pompierului satmarean plt. maj. Iosif Barna, i s-a făcut rău în timp ce se afla într-o excursie la Budapesta și în scurt timp i s-a pus diagnosticul: Leucemie acută limfoidă.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Analizele, investigațiile de specialitate, internările și transferurile între spitale s-au derulat cu repeziciune și toate cu foarte mari costuri. Tomi a ajuns la Central Clinic a Universității din Debrecen (Ungaria) și a început de ieri un tratament intensiv și agresiv cu citostatice, care va dura 2 ani, timp în care cel puțin unul dintre părinți se va muta în Debrecen.

Cheltuielile cu investigațiile și intervențiile de specialitate, cu tratamentul (în primă fază aproximativ 32000 euro), dar și cu chiria depășesc cu mult veniturile familiei.

„Noi, pompierii sătmăreni ne-am mobilizat cu toții și, în zilele ce urmează, ni se vor alătura și colegi din celelalte arme din structurile județene. Le mulțumim tuturor și facem un apel către toți cei care doresc să îl ajute pe colegul nostru cu donații în bani să o facă ținând cont de faptul că într-o astfel de situație orice sumă, cât de mică, este de un real folos” spune conducerea ISU „Somes” Satu Mare.

Banii se pot vira în contul de LEI: RO58 RZBR 0000 0600 1200 7755, respectiv EURO: RO83 RZBR 0000 0600 2116 4396 deschise pe numele Barna Iosif, la Raiffeisen Bank Satu Mare.

Persoană de contact: Mr. Pop Adriana, tel 0758.836.051.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Accident grav. Patru victime la Satu Mare

observator

Motociclistul rănit în accidentul din Martinesti, în stare critica. Are nevoie de sânge

observator

Premierul in vizita in judetul Satu Mare

observator