Observator Transilvan
Alte stiri

I-a taiat gatul !

Un incident extrem de grav a avut loc în seara de 1 decembrie, la o ferma din Viile Apei – Seini. Un bărbat de 61 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a sărit cu un cuțit la gâtul colegului săi de muncă şi l-a tăiat.

Victima a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei Maramureş, fiind ulterior transferat pe echipaj de terapie mobilă intensivă SMURD. Victima a pierdut foarte mult sânge şi cu toate că la un moment dat nu mai prezenta puls, cadrele medicale au reuşit să-l readucă la viaţă. El a fost predat medicilor de la Chirurgie Vasculară Satu Mare care au intrat cu el direct în sala de operaţie.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În, 01 decembrie, la ora 19:08, lucrătorii Poliției orașului Seini au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că la o fermă de bovine din localitatea Viile Apei, are loc o agresiune cu participarea activă a două persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în urma unui conflict spontan, un bărbat de 61 de ani din județul Satu Mare, i-a aplicat o lovitură cu un obiect tăietor-înțepător în zona gatului unui bărbat de 46 de ani din județul Botoșani, ambii fiind îngrijitori de animale în cadrul fermei.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Persoana banuită de comiterea faptei a fost imobilizată și condusă la sediul Poliției orașului Seini.

În cauză, se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor”, spun poliţiştii.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Șase medalii pentru Romania la Olimpiada Internațională de Stiinte (Foto)

observator

Cum va fi vremea saptamana viitoare ?

observator

Aparat de ultima generatie, in dotarea Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud

observator